Over ons - VDHSystems

Title
Ga naar de inhoud
VDH Systems

Over ons

EVEN VOORSTELLEN
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met als doel 'de klant' te ondersteunen in zijn industriële machine park.

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij zonder meer een vaste waarde voor uw bedrijf betekenen.
Beheersbare kosten met een maximum aan service en optimalisatie.
Danny Van den Heuvel (Bestuurder)
Bestuurder
        
GESCHIEDENIS
Ik had de microbe al van  jongs af aan te pakken, ik kom namelijk van uit een familie waarbij mijn  vader een electronica bedrijf bezat. Destijds had ik dan ook vele jaren  in de electronica vertoeft. Mijn studierichting was zo voorspelbaar, na  mijn studies was ik als electronica hersteller begonnen en had ik vele  opleidingen genoten in de ‘nog’ herstelbare producten zoals kleuren tv’s  en allerlei hifi. Na enkele jaren actief te zijn geweest in deze sector  was er een nieuwe uitdaging in mijn leven gekomen, namelijk de  computer. Eerst aanvankelijk als huis gebruik maar al snel zat ik dagen  en nachten te programmeren. De industriële economie begon mij te  prikkelen en al snel begon ik me bij te benen om aan deze sector te  voldoen. Mijn volgende job was als onderhoudstechnieker te starten op  een industriëel bedrijf.
        
Daar was de automatisering  nog vrij eenvoudig en de kans om dit te veranderen was op een bepaald  ogenblik één om te grijpen. Met de pc’s nog op dos gebasseerde omgeving  begon ik te programmeren in c en maakte ik mijn eerste grafische  applicaties die instonden om de machine te visualiseren en parameteren.  Een mini scada in zijn startschoenen! Ook de plc had alsmaar meer zijn  intrede gedaan, na de booleanse taal was er ook de meer geavanceerde  talen structured text en ansi ‘c‘ bijgekomen. Na tal van opleidingen in  deze geavanceerde talen en de nodige zelfstudie uurtjes ben ik steeds  meer en meer bedreven geworden met al deze automatisatie producten. Op  het ogenblik dat ik in aanraking kwam met enkele machinebouwers ben ik  zelfstandig geworden. Met hen had ik tal van verschillende  automatisaties uitgevoerd van simpele taken tot de meer geavanceerde  taken waarbij motion en vision steeds meer geïntegreerd werden. Tot op  de dag van vandaag werk ik nog steeds met hen samen en ben ik nog steeds  zeer gedreven om te automatiseren.
Nu we met onze verschillende partners waarmee we samenwerken projecten van A tot Z kunnen aanbieden maakt het plaatje kompleet.


FILOSOFIE
Sterk in service
        
Het blijvende succes van VDH  Software Solutions is mede te danken aan het sterke accent dat wij  leggen op service, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Onze toegevoegde  waarde stopt niet bij de oplevering van een project. Met gekwalificeerde  medewerkers en partners zorgen wij ervoor dat u tot vele jaren na  aankoop plezier kunt hebben van uw investering.

Kwaliteitszegel
VDH Systems
VDH SYSTEMS . VDH SOFTWARE SOLUTIONS BV
Wipstraat,2-4-6 2845 NIEL
T:+32(0)3.369.95.53   F:+32(0)3.293.32.04  
Terug naar de inhoud