Enkele projecten - VDHSystems

Title
Ga naar de inhoud
VDH Systems

Ons doelgebied

Een greep uit onze projecten
Tekenwerk
   • ZIT JE MET EEN AUTOMATISATIE EN JE BEN OP ZOEK NAAR EEN PARTNER!
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken uw noden. Wij kunnen u een volledige sleutel op de deur oplossing aanbieden met maar één contactpersoon voor al uw vragen. “VDH Systems”
Wij werken samen met verschillende zelfstandige partners die zich begeven op de industriële markt. Door met deze mensen regelmatig samen te werken kennen we samen de knepen van het vak. Daar waar nodig grijpen we tijdig in. Wij geven onze opdrachtgevers een duidelijk en strikte planning en overlopen op regelmatige basis onze werkzaamheden.   
   Zandvoordebrug        
In Oudenburg is de nieuwe Zandvoordebrug over het kanaal Plassendale Nieuwpoort  voor het verkeer geopend door Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits en burgemeester Dereeper van Oudenburg. De  nieuwe, beweegbare brug beschikt over een extra rijstrook en een  verhoogd voetpad.
Dankzij de nieuwe brug zal het verkeer veel vlotter  kunnen verlopen. De passage voor de scheepvaart werd verruimd. De nieuwe  brug kost 1,6 miljoen euro. In samenwerking met Cegelec hebben wij  de volledige software automatisatie verricht. Bediening geschied via een  SCADA op pc of via afstandsbediening. Alle software is geschreven in  SCL (gestructueerde taal).
   Chocolate Refinners        
Volledige elektrische en softwarematige automatisatie, kastenbouw, bekabeling & software van een uitbreiding in de productieafdeling voor het vervaardigen van fijn gemalen chocolade als basis product voor allerlei toepassingen. 2 nieuwe walsmachines (refinners). Opwaardering software van een bestaand machine concept in nauw overleg met de mensen van het bedrijf.
   Verpakkingsmachine        
Samen met één van onze partners twee verpakkingslijnen opgebouwd waarvan wij instonden voor de elektrische & softwarematige engineering. Gebruik gemaakt van standaard producten die de firma ons opgelegd hebben. Bij ons kan je eender welk systeem vragen, wij gaan dan ook trachten u hierbij te kunnen helpen.
   Visiesysteem        
Op regelmatige basis plaatsen wij visiesystemen op bestaande machines voor inspectie van de producten. Cognex In-Sight vision systemen zijn ongeëvenaard in hun vermogen om te inspecteren, te begeleiden en te identificeren.
   Boorunit        
Automatische boorunit voor het repetitief boren van gaten. Wij maken deze machine van A to Z, van ontwerp tot realisatie naar de behoefte van de klant. Alles wordt opgeleverd met een volledig dossier  (CE,  duidelijke handleiding,Mechanische 3D tekeningen met de  onderdelenlijst, PLC en HMI programma,elektrische schema’s met draad en  kabel nummering). Maatwerk stukken vervaardigd met onze inhouse 3D printers.
   Verpakkingsmachine        
Volledig geautomatiseerde verpakkingsmachine volledig van A to Z gebouwd door ons van ontwerp tot realisatie naar de behoefte van de klant. Alles wordt opgeleverd met een volledig dossier  (CE, duidelijke handleiding,Mechanische 3D tekeningen met de onderdelenlijst, PLC en HMI programma,elektrische schema’s met draad en  kabel nummering). Maatwerk stukken vervaardigd met onze inhouse 3D printers.
   Onze eigen Cobot        
Vanaf nu hebben we ook onze eigen cobot waarvan we de volledige besturings software ontwikkeld hebben. Buiten onze cobot maken wij ook alle tools met ons eigen 3D printers omgeving. Je kan de cobot zelf programmeren met de bijgeleverde Uni-Flex Studio Software of beroep doen op ons om op maat gemaakte software voor jullie te ontwikkelen. Voor meer info ga naar onze Uni-Flex website via het zijmenu en selecteer 'Onze Cobot'.
Cobot
VDH Systems
VDH SYSTEMS . VDH SOFTWARE SOLUTIONS BV
Wipstraat,2-4-6 2845 NIEL
T:+32(0)3.369.95.53   F:+32(0)3.293.32.04  
Terug naar de inhoud