cobot-automatisering - VDHSystems

Title
Ga naar de inhoud
VDH Systems
Een "PROFESSIONELE PARTNER" die u een oplossing kan bieden voor elke INDUSTRIËLE AUTOMATISATIE en dit van A tot Z ...

MainLogo
Expert in automatisering         Oplossingen voor bedrijven       Realiseert totaalprojecten
Cobot automatisering is één van de meest gebruikte oplossingen in bedrijven die sneller, beter en efficiënter willen automatiseren. Bij VDH Systems vindt u de beste ontwikkelingen om automatisering mogelijk te maken, waaronder Cobot. Maar wat is Cobot automatisering nu precies en wat heeft het u te bieden? Wij leggen het uit.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Alles over Cobot automatisering
Cobot is de naam van een multifunctioneel, vernieuwend en heel betrouwbaar robotsysteem dat uw bedrijf helpt om bepaalde complexe en eenvoudige taken helemaal automatisch uit te voeren. De Uni-Flex Cobot is een modulair systeem dat flexibel ingezet kan worden en daarbij heel geschikt is voor het uitvoeren van delicate bewegingen en taken. Cobot automatisering is perfect voor uw bedrijf, aangezien het systeem bestuurd kan worden door één operator op een veilige manier. Dankzij geïntegreerde functies is het risico op ongelukken door botsingen zo goed als onbestaande. Daarbij zorgt de zero-gravity modus van dit systeem voor een optimaal gebruiksgemak en snelle leercurve.

Ontdek onze aanpak
Nog een voordeel van Cobot automatisering bij VDH Systems in Niel, nabij Antwerpen? De software kan gemakkelijk geïnstalleerd worden onder Windows, MacOs en Linux, waardoor het een toegankelijke oplossing is voor uw bedrijf. Wilt u graag meer info over Cobot automatisering en de mogelijkheden bij VDH Systems? Neem vrijblijvend contact op via het online contactformulier, voor meer info bekijk onze info op deze link.
1. Ontwerpen
2. Presenteren
3. Bouwen
VDH Systems
VDH SYSTEMS . VDH SOFTWARE SOLUTIONS BV
Wipstraat,2-4-6 2845 NIEL
T:+32(0)3.369.95.53   F:+32(0)3.293.32.04  
Terug naar de inhoud